[VÍDEO] Discurs d’en Peyu (@enpeyu) recollint el premi al millor programa de radio a la 21a edició dels Premis Ràdio Associació

Felicitats Peyu (@enpeyu), Jair Domínguez (@sempresaludava) i Neus Rossell (@neusssi)

Discurs d’en Peyu (@enpeyu)

“Jo sóc humorista, humorista en català. Per tant, el dia que es deixi de parlar català en aquest país ho tindré fotut per guanyar-me la vida. El català em preocupa, però això segon encara em preocupa una mica més perquè m’agradaria poder sobreviure. 

Jo crec que ens hauríem de preocupar, i deixar de felicitar-nos del bé que ho fem, i començar a pensar que hi ha gent que potser fa deu anys que els hem perdut.

Són una canalleta que ara tenen vuit, deu o dotze anys i que estan completament desconnectats dels mitjans de comunicació en català.

I això és un problema i és un problema greu, bastant greu. I jo no hi veig gaire solució fins que algú foti un cop de puny sobre la taula. I us ho dic perquè, a part d’humorista, també sóc productor.

Perquè m’agrada defensar una manera de fer les coses.

Nosaltres tenim una productora que la tenim instal·lada a Osona, també per defensar que es pot fer audiovisual des d’arreu del territori i donar-los una oportunitat a la gent de treballar fora de Barcelona i no haver de baixar sempre a la capital de Catalunya per poder treballar”.

Llegiu-ne la transcripció sencera a Vilaweb

El Búnquer. Catalunya Radio

Emergència Lingüística

Volem #MésAudiovisualCatalà