Recordatori per Activistes. Júlia Balas @9Balas9

TOBUUSHI

Júlia Balas @9Balas9

Obro un enfilall que considero imprescindible perquè tracta diversos temes molt importants que crec que no portem gens bé i són vitals. Començo, i si potser aguanteu fins al final, opineu i compartiu:

MANIFESTACIONS:

Pots arribar a pensar que la difusió que tu puguis fer no arribarà a qui toca, però el cert és que el més mínim RT és indispensable, encara que tu aquell dia fossis a casa, twitter és com un boca-orella amplificat i podria ser que algú del teu entorn pogués Aportar o conèixer algú altre que sí que té material audiovisual o proves per les defenses dels represaliats. Així que no t’ho pensis dues vegades i sempre que puguis donar un cop de mà no te’n estiguis, entre totes és més fàcil. Es necessita i s’agraeix l’ajuda de tothom.

UNITAT:

També aportant material, contribuir a caixes de resistència, parlar a assemblees, obrir canals d’informació o premsa lliure.. Però siguem conscients que cada estil és legítim i necessari, com més ens ajudem i sincronitzem millor.

 

MISSATGE PER LA PREMSA:

A vegades s ha vist com alguns periodistes cedeixen imatges a la policia, els que no feu aquestes coses us agrairem moltíssim si eviteu gravar les cares o almenys publiqueu el vostre material amb els rostres pixelats, sinó estem facilitant-los la repressiò.

Entenem que tothom voldrà tenir la millor portada o el millor material, però sigueu curosos i respecteu els manifestants, tingueu en compte que els podeu posar en greu perill.

MISSATGE PELS POLÍTICS:

Igual que al carrer, tampoc ha de ser fàcil des de les institucions, segurament hi ha coses que el poble no sabem i no es poden dir o fer, però si realment volem que això surti bé necessitem anar tots coordinats i amb una estratègia ben definida.

La independència no és algo fàcil d aconseguir, i tots (politics i no politics) ens la juguem. Així que siguem consequents amb el lloc que ocupem cadascú i juguem el nostre paper tant bé com sapiguem. I sobretot anem per feina, com més aviat millor, però també fem-ho ben fet.

Com més tardem, més represaliats hi haurà, i aquests danys son irreparables. Espero haver-me explicat i disculpeu si hi ha errors ortogràfics. He mirat de ser objectiva, podeu deixar les vostres opinions o compartir l’enfilall si creieu que val la pena.

Gràcies.

Júlia Balas

Jbalas99 @9Balas9<br>

Incomprensible pels humans, funciono diferent | Equilibrant l’àngel i el dimoni que portem a dins<br><br><a aria-label=” (opens in a new tab)” href=”https://t.me/jbalas99″ target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” class=”ek-link”>Telegram</a><br><a aria-label=”Twitter (opens in a new tab)” href=”https://twitter.com/9Balas9″ target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” class=”ek-link”>Twitter</a>