Presentació Cat Exterior. SPREADING THE WORDS

XYZ Maps Scottish Catalan European Union – Post-Brexit Wall Map.png

A Cat Exterior som un equip de traductors de diverses llengües. La riquesa de cada idioma és única i, en la mesura que puguem, la nostra tasca consistirà en traslladar al lector, tant al de la nostra llengua com al d’altres, informació que considerem rellevant, generalment, publicada a la premsa.

En definitiva, no cap altra cosa que l’objectiu del nostre Col·lectiu: comunicar. I en un i altre sentit, sobretot cap enfora, per a que els qui no coneixen la llengua catalana puguin seguir el dia a dia del procés cap a la República Catalana.

Traduïm, doncs, noticies que expliquen i que ens expliquen com a país.

Al nostre menú principal anem afegint notícies dels diaris més detacats cada dia. Traduccions de The Wall Street Journal, Telepolis, The Times, The Guardian, Le Monde i molts altres. La llista de països que informen de manera justa i imparcial creix i volem que totes les persones que no dominen les llengües estrangeres puguin assabentar-se de l’impacte que té el nostre procés.

És per això que a ComuniCATs.cat des de CAT EXTERIOR hem classificat de la següent manera tots els articles traduïts fins ara. Podeu consultar totes les classificacions al nostre menú principal.

ARTICLES TRADUÏTS CLASSIFICATS PER IDIOMES

ARTICLES TRADUÏTS PER PAÏSOS. PREMSA INTERNACIONAL

ARTICLES TRADUÏTS CLASSIFICATS PER DIARIS. PREMSA NACIONAL

CATALUNYA. DRET D’AUTODETERMINACIÓ

El nostre article sobre el DRET D’AUTODETERMINACIÓ  traduït a l’anglès, castellà, italià i alemany.


Widget not in any sidebars

INFORME MÈDIC DE LES CÀRREGUES POLICIALS EL DIA DEL REFERÈNDUM DE CATALUNYA. 1 d’Octubre de 2017. Núria Pujol-Moix

HISTÒRIA DE CATALUNYA

LA VERITAT SOBRE L’IMAM DE RIPOLL

A ComuniCATs.cat continuarem treballant, com formiguetes, fent que la nostra realitat com a País arribi a tot arreu. Sent fidels al propòsit personal al crear aquest grup, que treballa humilment per aquesta República Catalana que és el nostre destí.

Moltes gràcies a totes per acompanyar-nos en aquest viatge. #Seguim!

-Equip de ComuniCATs.cat-