Comunicats

Comunicació Alternativa Territorial

CAT EXTERIOR

Presentació Cat Exterior. SPREADING THE WORDS

A Cat Exterior som un equip de traductors de diverses llengües.

La riquesa de cada idioma és única i, en la mesura que puguem, la nostra tasca consistirà en traslladar al lector, tant al de la nostra llengua com al d’altres, informació que considerem rellevant, generalment, publicada a la premsa. En definitiva, no cap altra cosa que l’objectiu del nostre Col·lectiu: comunicar. I en un i altre sentit, sobretot cap enfora, per a que els qui no coneixen la llengua catalana puguin seguir el dia a dia del procés cap a la República Catalana.

Traduïm, doncs, noticies que expliquen i que ens expliquen com a país.

EQUIP DE TRADUCCIÓ

[spacer height=”20px”]

Al nostre menú principal anem afegint notícies dels diaris més detacats cada dia. Traduccions de The Wall Street Journal, Telepolis, The Times, The Guardian, Le Monde i molts altres. La llista de països que informen de manera justa i imparcial creix i volem que totes les persones que no dominen les llengües estrangeres puguin assabentar-se de l’impacte que té el nostre procés.

És per això que a ComuniCATs.cat des de CAT EXTERIOR hem classificat de la següent manera tots els articles traduïts fins ara. Podeu consultar totes les classificacions al nostre menú principal.

[spacer height=”20px”]

ARTICLES TRADUÏTS CLASSIFICATS PER IDIOMES

[spacer height=”20px”] [spacer height=”20px”]

ARTICLES TRADUÏTS PER PAÏSOS. PREMSA INTERNACIONAL

[spacer height=”20px”] [spacer height=”20px”]

ARTICLES TRADUÏTS CLASSIFICATS PER DIARIS. PREMSA NACIONAL

[spacer height=”20px”] [spacer height=”20px”]

CATALUNYA. DRET D’AUTODETERMINACIÓ

El nostre article sobre el DRET D’AUTODETERMINACIÓ  traduït a l’anglès, castellà, italià i alemany.

[spacer height=”20px”] [spacer height=”20px”]

INFORME MÈDIC DE LES CÀRREGUES POLICIALS EL DIA DEL REFERÈNDUM DE CATALUNYA. 1 d’Octubre de 2017. Núria Pujol-Moix

[spacer height=”20px”]
Widget not in any sidebars
[spacer height=”20px”]

HISTÒRIA DE CATALUNYA

[spacer height=”20px”]
[spacer height=”20px”] [spacer height=”20px”]
[spacer height=”20px”]

A ComuniCATs.cat continuarem treballant, com formiguetes, fent que la nostra realitat com a País arribi a tot arreu. Sent fidels al propòsit personal al crear aquest grup, que treballa humilment per aquesta República Catalana que és el nostre destí. Moltes gràcies a totes per acompanyar-nos en aquest viatge. #Seguim!

-Equip de ComuniCATs.cat-

[spacer height=”60px”]Widget not in any sidebars

[spacer height=”60px”]

Sí, és clar, a ComuniCATs també fem servir galetes, carquinyolis, neules... Les tenim amb o sense gluten, de xocolata, farina d'espelta..., boníssimes totes. Si les vols clica! Benvinguda! Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca