Presentació Oikos e-República

ECONOMIA PER LA REPÚBLICA

OIKOS

A la secció Oikos parlarem d’aquelles propostes que tenen a veure amb el món empresarial i econòmic: la responsabilitat social, les empreses, el medi ambient, el consum responsable o el cooperativisme.

Propostes que ens parlin de l’economia de la naixent república, que facin difusió de l’economia cooperativa, de petites i mitjanes empreses d’empreses tecnològiques i de start-ups. Iniciatives, amb valor afegit que ajudin a desenvolupar uns sectors necessaris per a la nostra República. Bé sigui la creació d’una caixa d’estalvis, bé d’una empresa energètica, per posar algun exemple.

Volem mostrar el potencial i els exponents de la nova realitat que se’ns obre al davant amb les noves tecnologies i com aquestes ens poden ajudar en el nostre programa republicà. Projectes com les criptomonedes, el vot telemàtic o aplicacions per a potenciar les compres km 0 i de qualitat que requereixen noves eines.

e-REPUBLICA

Nuvol e-República

A e-República parlarem de tots els projectes que envolten la creació d’un e-Estat, una nació nadiua digital. La República Catalana serà un nou model de País que es contraposi als estats analògics obsolets, apostant per l’ús de les Tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC).

Volem una República del segle XXI, una Smart City catalana amb un desenvolupament realment sostenible. A Catalunya hi ha valors personals, recursos econòmics i empresarials suficients per construir-la tant en l’àmbit econòmic com en els àmbits socials i ambientals.

Una República participativa, on la ciutadania trobi els canals per donar la seva veu. ComuniCATs aposta per mirar al futur que ja és present i fer-nos responsables.

Catalan e-Republic

In the e-Republic section we will be discussing all the projects that surround the creation of an e-State, a native digital nation. The Catalan Republic will be a new country model in contrast with the obsolete analogue states, backing the use of ICT (Information and Communication Technologies).

We want a 21st century Republic, a Catalan Smart City with a truly sustainable development. There are enough personal values, economic and business resources in Catalonia to build it up economically as well as socially and environmentally.

A participatory Republic, where citizens will find all sorts of channels where they can to be heard. ComuniCATs strives to look ahead to a future that is already present and to take it responsibly.

ÚLTIMS ARTICLES PUBLICATS

Sí, és clar, a ComuniCATs també fem servir galetes, carquinyolis, neules... Les tenim amb o sense gluten, de xocolata, farina d'espelta..., boníssimes totes. Si les vols clica! Benvinguda! Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca