Manifest de United Against Racism and Fascism NYC en protesta a la visita de VOX a NY el diumenge 3 de març de 2019

Activistes d @UARFNYC s’han manifestat aquest diumenge 3 de març a NY on VOX feia un dinar demanant suport per la seva campanya. Amb un missatge clar han volgut deixar constància del seu rebuig a la formació d’extrema dreta espanyola.


Manifest de  United Against Racism and Fascism NYC en protesta a la visita de VOX a NY. Traducció al català.

NO TOLERAREM L’EXTREMA DRETA ESPANYOLA A LA CIUTAT DE NOVA YORK!

Els partits neonazis d’extrema dreta han crescut perillosament en tota Europa. A Espanya, el partit d’extrema dreta VOX ha estat tractant d’apel·lar al corrent dominant i guanyar poder. El racisme és un element clau del programa de VOX. Proposen l’expulsió massiva d’estrangers. En criminalitzar als migrants, VOX tracta d’ocultar als rics i poderosos que són responsables de la desocupació massiva i de la deterioració de l’habitatge i els serveis socials.

Molts espanyols van haver de fugir de la repressió i la pobresa de la dictadura feixista de Franco. Hauria estat just que països com Alemanya o Mèxic els neguessin l’entrada o els expulsessin?

Espanya és el tercer país més desigual de tota la UE; l’1% més ric té una quarta part de la riquesa. Què proposa VOX en aquesta situació? VOX vol reduir els impostos de les grans i riques empreses.

La violència contra les dones està augmentant a Espanya, amb més de 150.000 víctimes a l’any; una dona és assassinada cada setmana. Enfront d’aquesta situació alarmant, VOX proposa derogar les lleis contra la violència domèstica. Si tenen èxit, faran encara més difícil que les dones supervivents obtinguin justícia.

Els atacs contra les persones LGTBQI+ també estan en augment. En lloc de buscar formes de combatre aquesta discriminació, les mesures proposades per VOX l’exacerbarien.

Representants de VOX han vingut a Nova York des d’Espanya per a sol·licitar suport per a la seva plataforma d’extrema dreta. Hem d’anar a mostrar-los que no són benvinguts a la nostra ciutat!

Publicat a Facebook per  United Against Racism and Fascism NYC