COMUNICATS,  PACO SANTERO

LA PERVERSIÓ DEL FEMINISME. 8 de març. Dia de la dona. Article d’opinió de Paco Santero

Jornades com les d’ahir provoquen debats i xerrades en els nostres cercles més pròxims, on he pogut comprovar que existeixen opinions molt pervertides sobre el significat real del moviment feminista.

Com a norma general rebutjo entrar en aquests debats populistes a peu de carrer, però ahir no vaig poder evitar rebatre la falta d’empatia d’una banda de la societat cap al feminisme.

Termes com FemiNazi o Feminisme Totalitari, utilitzats de forma partidista per un sector de la classe política, ha calat profund en l’opinió del carrer, obviant la veritable lluita i valors que ha defensat, defensa i desgraciadament haurà de continuar defensant el moviment feminista.

Donar com a verídica la versió pervertida i polititzada del feminisme més radical , és despullar-se de les obligacions que com a societat tenim amb un col·lectiu que avui dia segueix en desavantatge en molts sectors, i dic societat perquè aquest discurs ha estat assumit tant per homes com dones.

Arremetre sistemàticament contra la llei de violència de gènere per la interpretació extremista que alguns casos ha pogut fer la justícia, amb el consegüent perjudici per a homes que una falsa acusació per part de la seva exparella els porta a viure un traumàtic episodi en el seu tràmit de divorci, és acceptar al seu torn que les víctimes de violència de gènere afirmin que tots els homes són maltractadors o violadors.

És desplaçar el debat als seus extrems més perillosos i amb pitjors conseqüències. És esborrar d’un cop de ploma la feina aconseguida fins al moment per un feminisme igualitari, plural i cohesionador que ahir es va manifestar de forma majoritària.

Un feminisme del qual molts homes formem part implicada i del qual molts més haurem de formar part en un futur.

La publicitat enganyosa d’alguns partits polítics i dels mitjans de comunicació afins és rebuda i assumida d’una banda de la nostra societat, en detriment d’un col·lectiu tan necessari i útil per a assolir una societat més igualitària i justa.

 

Article d’opinió de Paco Santero @paco_santero

Paco Santero Ninotaire ComniuCATs


LA PERVERSIÓN DEL FEMINISMO. CASTELLANO

Jornadas como las de ayer provocan debates y corrillos en nuestros círculos más cercanos, donde he podido comprobar que existen opiniones muy pervertidas sobre el significado real del movimiento feminista. Como norma general rehúso entrar en estos debates populistas a pie de calle, pero ayer no pude evitar rebatir la falta de empatía por una parte de la sociedad hacia el feminismo.

Términos como FemiNazi o Feminismo Totalitario, utilizados de forma partidista por un sector de la clase política, han calado hondo en la opinión de la calle, obviando la verdadera lucha y valores que ha defendido, defiende y desgraciadamente deberá seguir defendiendo el movimiento feminista.

Dar como verídica la versión pervertida y politizada del feminismo más radical, es despojarse de las obligaciones que como sociedad tenemos con un colectivo que a día de hoy sigue en desventaja en muchos sectores, y digo sociedad porque este discurso ha sido asumido tanto por hombres como mujeres.

Arremeter sistemáticamente contra la ley de violencia de género por la interpretación extremista que algunos casos ha podido hacer la justicia, con el consiguiente perjuicio para hombres que una falsa acusación por parte de su expareja les obligó a vivir un traumático episodio en su trámite de divorcio, es aceptar a su vez que las víctimas de violencia de género afirman que todos los hombres son maltratadores o violadores.

Es desplazar el debate a sus extremos más peligrosos y con peores consecuencias, es borrar de un plumazo la labor conseguida hasta el momento por un feminismo igualitario, plural y cohesionado que ayer se manifestó de forma mayoritaria.
Un feminismo del que muchos hombres formamos parte implicada y del que muchos más deberemos formar parte en un futuro.

La publicidad engañosa de algunos partidos políticos y de medios de comunicación afines es recibida y asumida por una parte de nuestra sociedad, en detrimento de un colectivo tan necesario y útil para lograr una sociedad más igualitaria y justa.

Lamentablemente llego a la conclusión de que en pleno siglo XXI, jornadas como las de ayer siguen y seguirán siendo necesarias, mientras en lugar de fomentar una mejor educación de la sociedad sobre igualdad y derechos, se pervierte el significado de un colectivo con fines partidistas.

 

Artículo de opinión de Paco Santero @paco_santero

Paco Santero Ninotaire ComniuCATs


English: https://comunicats.cat/the-perversion-of-feminism-paco-santero/


 


 

Vaig créixer entre pàgines plenes d’herois, agents especials i a la nit sopava amb Carpanta. Sempre aprenent dels grans i també dels petits. Sense humor no entenc aquest món i sense humor no hi hauria crítica. -Paco Santero-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Sí, és clar, a ComuniCATs també fem servir galetes, carquinyolis, neules... Les tenim amb o sense gluten, de xocolata, farina d'espelta..., boníssimes totes. Si les vols clica! Benvinguda! Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca