GEOLOCALITZACIÓ D'INCIDENTS VIOLENTS PROVOCATS PER NACIONALISTES ESPANYOLS
Incidents amb motivació política a favor de la unitat d’Espanya registrats a Catalunya, Illes, València i altres territoris.

Els incidents de caràcter catalanòfob s’estan produint en gran nombre al nostre país. Mentre que el moviment independentista per la República es caracteritza per una resistència activa noviolenta, exercida a través de manifestacions, mobilitzacions i iniciatives de caràcter cívic i en positiu, les respostes per la part espanyola han estat i segueixen sent (en determinats casos) amenaces, insults, campanyes de desprestigi, actes vandàlics i assalts, llançament d’objectes, agressions físiques i de caràcter verbal i, fins i tot, perdigonades.

Hem elaborat un mapa geolocalitzant els incidents per deixar constància visual d’aquests fets tan greus i, atesa la continuïtat dels incidents, amb l’objectiu d’incorporar-ne els que s’han vingut produint amb posterioritat a l’11 de setembre de 2017 fins ara. És per això que us demanem la vostra col·laboració per anar completant-lo. Ens podeu adreçar un missatge al correu electrònic ([email protected]) amb les dades del fet i de la localització:

 

–        Descripció de l’incident

–        Població i codi postal

–        Adreça/lloc de l’incident

–        Geolocalització a Google Maps, en cas que la tingueu

–        Enllaç a pàgina web o xarxa social que mostri o expliqui l’incident

–        Material gràfic: imatges, vídeos

 

 

En una primera fase, ens hem basat en la cronologia dels incidents violents que vam patir a Catalunya el darrer trimestre de 2017 recopilada per en Jordi Borràs a l’annex de l’Anuari Mèdia.CAT, que elabora el Grup de Periodistes Ramon Barnils.  En transposar aquestes dades en el mapa que us presentem, la situació pren encara una dimensió més rellevant: es palesa de manera gràfica la magnitud de la situació que patim, i que en realitat seguim patint de manera reiterada.

En cas que detecteu cap errada en la localització o les dades incloses al mapa us agrairem que ens ho comuniqueu al mateix correu electrònic ([email protected]) per així corregir-les. Gràcies a totes per la vostra col·laboració.

Com pots posar-te en contacte amb ComuniCATs.cat per informar sobre un incident:

Política de dades

Les dades enviades a ComuniCATs.cat a través del correu electrònic seran recollides, i emmagatzemades sense cap ús extern. ComuniCATs.cat és responsable d’aquest fitxer. D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades personals, les persones interessades poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a [email protected]

Sí, és clar, a ComuniCATs també fem servir galetes, carquinyolis, neules... Les tenim amb o sense gluten, de xocolata, farina d'espelta..., boníssimes totes. Si les vols clica! Benvinguda! Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca