Ethiopian Airlines ja vola de Barcelona a la capital d’Etiòpia

Ethiopian Airlines ha iniciat l’1 de juliol la ruta entre la capital d’Etiòpia, Addis Abeba, i l’Aeroport de Barcelona-El Prat, posant en servei avions B787-800 Dreamliner.

Per JudithC

Ethiopian Airlines 1024x576 - Ethiopian Airlines ja vola de Barcelona a la capital d'Etiòpia
La nova ruta aèria compta amb quatre freqüències setmanals, amb vols que surten de Barcelona dimarts, dijous, dissabtes i diumenges.

Segons indica la mateixa companyia aèria, Barcelona és la segona ciutat d’Europa amb major nombre de fires comercials i centres d’exposicions. Per això, segons el CEO d’Ethiopian Airlines Group, Tewolde Gebremariam, l’inici d’aquest nou vol a Barcelona “forma part del nostre pla global d’expansió de la xarxa de rutes en l’horitzó 2025”. Barcelona és la segona destinació a Espanya, després de Madrid, i la tretzena ciutat en la xarxa europea d’Ethiopian Airlines. El nou vol a Barcelona “proporcionarà a empresaris i turistes una àmplia connectivitat amb les nostres 58 destinacions a ciutats d’Àfrica des del hub d’Addis Abeba“, indica Tewolde Gebremariam.

Ethiopian Airlines, que porta ja més de 70 anys operant, és l’aerolínia de més ràpid creixement a l’Àfrica, tant en passatgers com en càrrega. Compta amb una moderna flota d’Airbus A350, Boeing 787-8, Boeing 787-9, Boeing 777-300ER, Boeing 777-200LR, Boeing 777-200 Freighter, amb una mitjana edat de la flota de cinc anys. Així mateix, ofereix un ampli ventall de rutes, connectant amb més de 110 destinacions internacionals en els cinc continents.

Actualment, Ethiopian Airlines està endegant un pla estratègic a 15 anys anomenat Visió 2025 que ha de conduir a la companyia aèria a ser el principal grup d’aviació a l’Àfrica amb vuit centres de negocis a través dels quals ofereix serveis internacionals, regionals, de càrrega i logístics.

 


Ethiopian Airlines: https://www.ethiopianairlines.com/AA/EN

Puntuació dels lectors
vots1 mitjana5

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.