Els bancs volen quedar-se el “pastís” de 150 mil milions d’€ de les pensions públiques. La Intersindical Penedès-Garraf (@Inter_P_G)


#DefensemLesPensions

La Intersindical Penedès-Garraf 🎗️🚩 (@Inter_P_G) 15/04/2021


Els partits capitalistes preparen un nou atac en favor del capital per sobre de les nostres vides


Ens adherim a la lluita del moviment pensionista de tot l’estat

Les pensions de pobresa maten, per això és prioritària la reivindicació d’establir pensions mínimes iguals al salari mínim, per a complir amb la Carta Social Europea, així com per a eliminar l’escletxa de gènere.


El Pacte de Toledo reafirma la privatització de les pensions per mitjà dels plans de pensions d’empresa, que llevaran diners públics de la Seguretat Social i disminuiran els ingressos de les cotitzacions, per a traspassar-los als bancs com a gestors dels nostres diners.


Això se suma a les retallades de les reformes de les pensions del 2011 i 2013, i si li afegim l’atur i la precarietat que van portar les reformes laborals del 2010 i 2012, els nostres fills i néts estan condemnades a un futur incert, i unes pensions encara més miserables


El poder financer pressiona a través dels “agents socials” (patronal i sindicats afins) per a rebaixar la quantia de les pensions públiques, i promoure els plans privats d’empresa, i per a parar aquests plans es necessita la mobilització de tots i totes.


Per això, aquest dia 17 d’abril volem posar en relleu algunes de les principals demandes de la Taula Reivindicativa del moviment pensionista, dirigint-nos a les i els pensionistes actuals i futurs, per a dir-los que sense lluita no hi ha futur.

TAULA REIVINDICATIVA:👉🏼 PENSIONS MÍNIMES IGUALS Al SMI. PERQUÈ LA POBRESA MATA


👉🏼 NO A la PRIVATITZACIÓ DE LES PENSIONS: NI PLANS D’EMPRESA, ni recomanacions del “pacte de Toledo”.


👉🏼 DEROGACIÓ DE REFORMES LABORALS I DE PENSIONS, i pujada del SMI Treball digne i pensions dignes

La Intersindical Penedès-Garraf 🎗️🚩 (@Inter_P_G) 15/04/2021

Unió Territorial del Penedès-Garraf de la Intersindical-CSC