El Govern de Catalunya treballa per integrar la tecnologia blockchain. Crypto Disrupt

Crypto Disrupt

Article traduït per AnnA (@annuskaodena)

El Govern de Catalunya treballa per integrar la tecnologia blockchain (cadena de blocs) en un moviment agosarat per a la comunitat autònoma espanyola.

Crypto Disrupt - Catalonia Blockchain technology

Els catalans són coneguts per ser valents, independents i innovadors, i amb la notícia que el govern regional té previst involucrar-se en la tecnologia blockchain, és un moment emocionant per a la regió i la ciutadania.

Els catalans són persones molt fortes i fermes amb una llarga i il·lustre història, de la qual n’estan plenament orgullosos. Amb una mostra de força i innovació, la integració de la tecnologia blockchain ja és al capdavant de la llista del Govern de la Generalitat.

Treballar per integrar la tecnologia blockchain

El Govern de Catalunya, la Generalitat, ha donat a conèixer recentment els seus plans per la integració de la tecnologia blockchain en un comunicat de premsa de la seva Administració pública el passat dimarts 24 de juliol.

El comunicat de premsa oficial del govern detalla que la comunitat de Catalunya està d’enhorabona, ja que la regió aspira a promoure blockchainamb l’objectiu de millorar els serveis digitals per al públic i promoure el potencial d’aquesta tecnologia entre l’Administració, les empreses i la ciutadania“.

Amb tantes normes de criptografia de la UE noves, el govern català està fent la seva diligència deguda (procés de verificació de dades, procés analític) i entén la demanda creixent de desenvolupar un pla d’incorporació de la tecnologia criptogràfica a tots els sectors de l’Administració pública per a finals de 2018, diu l’informe. La notícia és molt positiva per als usuaris criptogràfics catalans i per a la regió, acostumada a lluitar i competir sempre contra una força cada vegada major, de la mateixa manera com la criptografia lluita contra les institucions financeres i la moneda fiduciària.

Fent avançar la indústria de la criptografia catalana

Catalunya sempre s’ha mobilitzat per destacar-se d’Espanya i mostrar el seu pensament autònom i independent. Aquesta és una manera de pensar fonamental per als catalans. El Departament de Polítiques Digitals està formant actualment la seva estratègia, treballant conjuntament amb grups independents que tenen coneixement de la integració de la tecnologia criptogràfica i de blockchain. El departament està reunint les habilitats, el talent i el coneixement en el camp de blockchain per a poder identificar les necessitats dels catalans i com fer ús de la criptografia per assolir nivells alts de valor econòmic.

Tot i que Catalunya és fanàticament independent, és important assenyalar que Espanya ja ha adoptat la tecnologia criptogràfica i de blockchain en una àmplia varietat d’indústries. Barcelona Tech City va anunciar al maig que havia creat un espai especial per al desenvolupament de la tecnologia blockchain en un intent de convertir la criptografia en el corrent principal de la consciència espanyola. El gegant Banc Santander espanyol també es va convertir en la primera empresa global que va implementar la tecnologia blockchain per a la votació dels seus inversors.

Encara que molts catalans veuen la regió com un estat autònom i ho han fet durant molts anys, estaran vinculats per sempre a la indústria i l’economia criptogràfica espanyola, tant si agrada com si no, i això no és necessàriament dolent per a la indústria. Atès que el govern català busca la millor estratègia per a la integració de la tecnologia blockchain, l’escena criptogràfica a la UE puja el nivell pel que fa a la implementació de la criptografia a tots els racons del continent.

Alan Wass
Sóc un escriptor/bloguer molt experimentat que ha estat membre actiu de la comunitat de moneda digital (criptocurrency) durant diversos anys. Tinc experiència escrivint per les webs de notícies sobre criptografia i he participat de manera proactiva en l’inici d’altres projectes criptogràfics i de l’ICO (Oficina del Comissionat d’Informació) al llarg dels darrers quatre anys.


Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública

http://governacio.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Catalunya-sera-pionera-en-la-implementacio-duna-estrategia-de-pais-de-tecnologia-blockchain


Article traduït per AnnA (@annuskaodena) segons el meu millor coneixement de l’anglès.
Article translated by AnnA (@annuskaodena) to the best of my knowledge of English.


Font: Crypto Disrupt @crypto_disrupt 

https://cryptodisrupt.com/catalonia-blockchain-technology-integration/amp/?__twitter_impression=true

Autor: Alan Wass
Data de publicació: 26 de juliol de 2018


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.