El bisbe i la missa en català. Òmnium: “Un gran respecte”. L’Alguero Eco

Alghero Eco

“Aquest fet significa molt per a tots nosaltres, algueresos, i especialment per als fidels que desitgen que se celebri la missa en alguerès”.

Articolo tradotto da @HaedusCrabittu

[spacer height=”20px”]

“El passat dilluns, a la catedral, amb motiu de la missa per la mort de Don Nughes, els fidels algueresos han assistit a un acte d’una gran sensibilitat per part del nostre Bisbe Monsenyor Mauro Maria Morfino. En oficiar la missa en català amb l’Arquebisbe emèrit de Barcelona, ​​el Cardenal Lluís Martínez Sistach, el nostre Bisbe ha mostrat un gran sentit de respecte i sensibilitat no tan sols al sacerdot Don Antoni Nughes, sinó també a tota la comunitat algueresa”. Ha subratllat, en un comunicat, el president d’Òmnium Cultural de l’Alguer, Stefano Campus.

“Aquest fet és molt important per a tots nosaltres, algueresos, i en especial per als fidels que desitgen que se celebri la missa en alguerès -escriu també Campus-. Òmnium Cultural de l’Alguer expressa el seu agraïment al nostre Bisbe per la gran sensibilitat que ha mostrat envers la comunitat algueresa i a l’Arquebisbe emèrit Cardenal Lluís Martínez Sistach pel gran acte d’amor mostrat a Don Nughes i a la nostra ciutat”.


Articolo tradotto da @HaedusCrabittu secondo la mia migliore conoscenza dell’italiano.
Article traduït per @HaedusCrabittu segons el meu millor coneixement de l’italià.


Font: http://www.algheroeco.com/il-vescovo-e-la-messa-in-catalano-omnium-grande-rispetto/
Data de publicació: 12/05/2018. Actualitzat, 14/05/2018


 

One Reply to “El bisbe i la missa en català. Òmnium: “Un gran respecte”. L’Alguero Eco”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.