Comunicats

Comunicació Alternativa Territorial

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA. ECONOMIA PER LA REPÚBLICA CATALANA

Com pots utilitzar el teu Consum per reforçar la República de Catalunya i afavorir la Independència?

Llegueix els articles de ComuniCATs.cat.cat:

A la secció Economia per la Independència parlarem d’aquelles propostes que tenen a veure amb el món empresarial i econòmic.
La responsabilitat social, les empreses, el medi ambient, el consum responsable o el cooperativisme.
Propostes que ens parlin de l’economia de la naixent república, que facin difusió de l’economia cooperativa, de petites i mitjanes empreses d’empreses tecnològiques i de start-ups. Iniciatives, amb valor afegit que ajudin a desenvolupar uns sectors necessaris per a la nostra República. Bé sigui la creació d’una caixa d’estalvis, bé d’una empresa energètica, per posar algun exemple.

Volem mostrar el potencial i els exponents de la nova realitat que se’ns obre al davant amb les noves tecnologies i com aquestes ens poden ajudar en el nostre programa republicà. Projectes com les criptomonedes, el vot telemàtic o aplicacions per a potenciar les compres km 0 i de qualitat que requereixen noves eines.

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA

 

Som un grup de persones a les quals el desig d’una República Catalana ha unit a través de la xarxa. D’orígens, formació i llocs de residència ben diversos, coincidim en l’interès per comunicar. Però, sobretot, amor per la nostra terra, Catalunya.

No volem ser tan sols emissors. La comunicació no és res sense la resposta. Volem que vosaltres comuniqueu també, que es produeixi un retorn. Per això, obrirem canals per a la vostra participació. Perquè compartiu les vostres vivències a través de la paraula, la imatge o dels vostres fets quotidians.

Volem estar Comunicats.

comunicats.cat
https://t.me/Comunicats

Sí, és clar, a ComuniCATs també fem servir galetes, carquinyolis, neules... Les tenim amb o sense gluten, de xocolata, farina d'espelta..., boníssimes totes. Si les vols clica! Benvinguda! Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca