COM POTS UTILITZAR EL TEU CONSUM PER REFORÇAR LA REPÚBLICA DE CATALUNYA I AFAVORIR LA INDEPENDÈNCIA?


A LA SECCIÓ ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA PARLAREM D’AQUELLES PROPOSTES QUE TENEN A VEURE AMB EL MÓN EMPRESARIAL I ECONÒMIC


Propostes que ens parlin de l’economia de la naixent república. Iniciatives que ajudin a desenvolupar uns sectors necessaris per a la nostra República.

Empreses amb responsabilitat social, el medi ambient, el consum responsable o el cooperativisme.

Que facin difusió de l’economia cooperativa, de petites i mitjanes empreses d’empreses tecnològiques i de start-ups.

Volem mostrar el potencial i els exponents de la nova realitat que se’ns obre al davant amb les noves tecnologies i com aquestes ens poden ajudar en el nostre programa republicà.

Volem donar espai als valors i les notícies reals del nostre sistema social i econòmic i el seu potencial. Tant sigui publicant-les a la secció Economia per la Independència, o donant suport a iniciatives ciutadanes que hi apostin per un consum responsable i sostenible.

DONEM SUPORT TAMBÉ A LES EMPRESES, COOPERATIVES, TALLERS I BOTIGUES PROPERES


En aquests temps de pandèmia, molts productors i consumidors han vist alterats o frenats de sobte molts dels seus circuits i hàbits de compra.

És responsabilitat nostra desviar el nostre consum cap a empreses i negocis compromesos amb la Independència, la República Catalana, per tal d’enfortir l’economia del nostre País i de les nostres vides.

En molts casos, a banda de proporcionar productes de la mateixa o millor qualitat que les grans i allunyades empreses, ens proporcionen feina.

Quasi tota la ocupació a Catalunya la generen aquestes empreses, no les multinacionals ni les grans companyies. Inverteixen a més els guanys aquí i paguen els seus impostos a Catalunya.

EN EL RAM BANCARI PODEM FER EL MATEIX


Tancar els nostres comptes amb entitats que han marxat del país, que financen partits polítis qu evolen empetitir-nos com a poble i com a societat.

Podríeu pensar que això no és possible, però sí que ho és.

En cas de no poder deslligar-nos del tot dels contractes que hi tenim, hipoteques, etc. sempre podem treure una part  dels nostres estalvis, canviar les nostres assegurances o dipòsits i dur-los a altres entitats més afins amb les nostres idees ètiques i polítiques.

COM PODEM ASSOLIR L’ALLIBERAMENT MENTAL DELS MANTRES QUE ENS REPETEIXEN CONSTANTMENT EN TOT MOMENT LES FORCES D’OCUPACIÓ?


Els seus mitjans, els seus lloros de repetició, els que sembla que no ho són i també hi col·laboren, els seus poders fàctics, culturals, econòmics, emocionals.

Probablement el primer pas sabent-ne els límits, ha de ser desconnectar dels seus aparells de propaganda.

Argumentaris pseudohistòrics, marcs culturals, xarxes socials i missatges publicats repetits fins a límits insuportables, a diaris, revistes, televisions, argumentaris, opinadors, tòpics.

Hem de finançar amb la nostra compra, lectura i suport els mitjans veritablement d’orientació catalana, mitjans que siguin lliures.

QUE TÉ MÉS INTERÈS PER UN CATALÀ?


El que succeeix a València o el que passa a Badajoz, la realitat de Llucmajor o una fuita d’aigua a Valladolid, les notícies de Catalunya Nord o el temps a Salamanca?

El que opinem nosaltres sobre un assumpte intern o l’opinió d’algú de Toledo sobre el mateix i que a més a més imposa la seva opinió.

Que n’opinen d’un assumpte polític els nostres polítics, o quina és l’opinió dels polítics espanyols aquest assumpte, de veritat que us interessa això darrer?

Per quin motiu ens hauríem d’informar mitjançant els mitjans dels qui tot el dia, ens menyspreen, maldiuen de nosaltres, de la nostra cultura, la nostra forma de ser, de la nostra llengua, dels qui ho subordinen tot al dictat de què és legal o il·legal segons un tribunal castellà i estranger, al qual ells reverencien gustosament.

Realment creieu que ens informaran acuradament, imparcialment els mitjans propietat dels nacionalistes castellans i espanyols?

EXEMPLES DE “DESINTOXICACIÓ MENTAL FINANCERA”


Markk Rutte:

“Vigilaré molt, perquè no podria explicar als votants perquè donem diners a altres. 

Ho fem perquè som solidaris, però la solidaritat comporta que els altres han de fer les reformes necessàries perquè a llarg termini, es puguin cuidar sols”

La resposta de Rutte acompanya les declaracions que ha fet puntualitzant les condicions de la solidaritat financera del seu govern i dels països frugals, davant el model del Fons de Recuperació Europeu Covid-19 que proposa Espanya.

INFORMA’T, EMPRÈN I AFILIA’T A CASA


Intersindical-CSC

La Intersindical – Confederació Sindical Catalana o Intersindical-CSC (I-CSC) és un sindicat independentista i de classe català, fundat l’any 1990 i constituït el 1993.

Anem per Feina

Canal de Telegram:

https://t.me/AnemperFeina

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA #EconomiaperlaIndependència

COMENÇA ARAINFORMAT I DIFON


ARTICLES


ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA, COOPERATIVISME, BANCA ÈTICA, TERRITORI I SOSTENIBILITAT

Als nostres articles pots trobar llistats d’adreces, solucions recollides per nosaltres o per usuaris compromesos a xarxes. Abans de cada gest que facis amb les teves despeses, consulta  i decideix a qui finances amb els teus diners. 

¿Us imagineu empreses locals o cooperatives col·laborant amb el nostre govern en un nou model de generació i distribució de proximitat atenent les necessitats concretes dels usuaris?

Empreses que com a mínim no treballarien en contra dels seus clients. 

[VÍDEO] Discurs d’en Peyu (@enpeyu) recollint el premi al millor programa de radio a la 21a edició dels Premis Ràdio Associació

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintFelicitats Peyu (@enpeyu), Jair Domínguez (@sempresaludava) i Neus Rossell (@neusssi) Discurs d’en Peyu (@enpeyu) “Jo sóc humorista, humorista en català. Per tant, el dia que es deixi de parlar català en aquest país ho tindré fotut per guanyar-me la vida. El català em preocupa, però això segon encara em preocupa…

Mark Rutte (@MinPres) primer ministre dels Països Baixos. “Vigilaré a Espanya”

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrint El primer ministre, a una visita a un centre de tractament de residus, ha promès: “Ho recordaré” a un treballador quan aquest li ha demanat que no donés els diners del seu país a Espanya i Itàlia. Font: NOS NIEUWS La resposta de Rutte al treballador acompanyen les declaracions que ha…

Idees sobre reequilibri territorial. Salvador Vergés i Tejero @salvaverges

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintFaig enfilall amb quatre idees sobre reequilibri territorial (i amb recull de fotos pròpies i algunes de @jsaragossa): Aprox, el 90% de #Catalunya està ocupat per tan sols un 10% de la població. Necessitem revertir aquesta excessiva descompensació demogràfica. Per què? Doncs perquè només habitant el #territori podrem cuidar-lo adequadament…

Catalunya ha de canviar de model econòmic. Joan Canadell @jcanadellb

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintCom podem aconseguir una Catalunya com la que he descrit en aquest fil?? Obviament sense dèficit fiscal (cal ser Estat) tot serà més fàcil, però mentrestant podem avançar. 1. La societat del coneixement. Hem de potenciar la R+D+i, la pública depèn dels recursos però la privada no. Cal prioritzar seguir…

El #14F haurem de votar pensant en el país volem construir. Joan Canadell

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrint El q jo defensaré és un govern de transició cap a un nou Estat q prioritzi la societat del coneixement, amb SMI de 1500€, atur 5-7%, referèndums constants, PIB/càpita en torn 40.000€, i administrativament friendly. Tot això sembla difícil però no és impossible. El que cal és lideratge per…

Estudi: El sistema de pensions i la reforma silenciosa que està preparant el govern espanyol. CCN (@CCatalaNegocis)

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintNou estudi del CCN sobre el sistema de pensions i la reforma silenciosa que està preparant el govern espanyol. Sense independència, anem de cap a aquest desastre. Estudi complet: http://www.ccncat.cat/blog/nou-estudi-el-sistema-espanyol-de-pensions/ Els nascuts a partir de 1975 rebran una pensió menor al 40% del seu salari actual. Els treballadors que ara…

Objectius prioritaris de Joan Canadell @jcanadellb per la propera legislatura.

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintEn la propera legislatura penso q hi haurà 2 objectius prioritaris: Ho desenvolupo en aquest FIL i si entro al Parlament ho defensaré. 1. Fer efectiva la República dependrà de superar el 50% dels vots i de tenir mínim 68 diputats disposats a aixecar la DUI. Evidentment el repartiment de…

Has de fer un regal per Nadal? Fil a Twitter de El Corc Republicat @CorcRepubliCAT

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintAjuda a les nostres empreses, reinverteix els teus 💸 en la teva gent.A partir d’avui cada dia promocionarem una categoria de producte de la terra. #EconomiaPerLaIndependència En olis i vins, tenim un teixit de cooperatives brutal amb un producte excellent i guanyador de molts premis arreu del món. Només el…

Les revolucions dels colors. Cercle Català de Negocis @CCatalaNegocis

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrint1/8 -Les revolucions dels colors- Què són? Com es desenvolupen? Quin percentatge d’èxit tenen? Quina és la reacció dels règims envers aquestes? I per què han fracassat amb l’independentisme català? Infografia completa, aquí: 2/8 Primer de tot, una mica d’història: el seu origen es remunta a Pequin el 1989: 3/8…

La patronal @pimec es querella per injúries contra @jcanadellb. Jordi Fitó @ToniFito

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrint PIMEC es querella per injúries contra Joan Canadell per afirmar que “hi ha patronals que fa 25 anys que no elegeixen president” Permeteu-me un breu reflexió al respecte (obro fil) https://www.elnacional.cat/ca/politica/pimec-querella-joan-canadell_560727_102.html I.- Per poder “elegir” calen dos o més opcions (o candidatures) d’entre els quals, podrem escollir-ne una. Verifiquem-ho…

[VÍDEO] Discurs d’en Peyu (@enpeyu) recollint el premi al millor programa de radio a la 21a edició dels Premis Ràdio Associació

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintFelicitats Peyu (@enpeyu), Jair Domínguez (@sempresaludava) i Neus Rossell (@neusssi) Discurs d’en Peyu (@enpeyu) “Jo sóc humorista, humorista en català. Per tant, el dia que es deixi de parlar català en aquest país ho tindré fotut per guanyar-me la vida. El català em preocupa, però això segon encara em preocupa…

Mark Rutte (@MinPres) primer ministre dels Països Baixos. “Vigilaré a Espanya”

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrint El primer ministre, a una visita a un centre de tractament de residus, ha promès: “Ho recordaré” a un treballador quan aquest li ha demanat que no donés els diners del seu país a Espanya i Itàlia. Font: NOS NIEUWS La resposta de Rutte al treballador acompanyen les declaracions que ha…

Idees sobre reequilibri territorial. Salvador Vergés i Tejero @salvaverges

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintFaig enfilall amb quatre idees sobre reequilibri territorial (i amb recull de fotos pròpies i algunes de @jsaragossa): Aprox, el 90% de #Catalunya està ocupat per tan sols un 10% de la població. Necessitem revertir aquesta excessiva descompensació demogràfica. Per què? Doncs perquè només habitant el #territori podrem cuidar-lo adequadament…

Catalunya ha de canviar de model econòmic. Joan Canadell @jcanadellb

ComparteixTwitterFacebookLinkedinemailPrintCom podem aconseguir una Catalunya com la que he descrit en aquest fil?? Obviament sense dèficit fiscal (cal ser Estat) tot serà més fàcil, però mentrestant podem avançar. 1. La societat del coneixement. Hem de potenciar la R+D+i, la pública depèn dels recursos però la privada no. Cal prioritzar seguir…