ECONOMIA PER LA REPÚBLICA CATALANA

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA

COM POTS UTILITZAR EL TEU CONSUM PER REFORÇAR LA REPÚBLICA DE CATALUNYA I AFAVORIR LA INDEPENDÈNCIA?

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA

COOPERATIVISME, BANCA ÈTICA, TERRITORI I SOSTENIBILITAT

A la secció Economia per la Independència parlAREM d’aquelles propostes que tenen a veure amb el món empresarial i econòmic

Propostes que ens parlin de l’economia de la naixent república. Iniciatives que ajudin a desenvolupar uns sectors necessaris per a la nostra República.

Empreses amb responsabilitat social, el medi ambient, el consum responsable o el cooperativisme. Que facin difusió de l’economia cooperativa, de petites i mitjanes empreses d’empreses tecnològiques i de start-ups.

Volem mostrar el potencial i els exponents de la nova realitat que se’ns obre al davant amb les noves tecnologies i com aquestes ens poden ajudar en el nostre programa republicà.

Volem donar espai als valors i les notícies reals del nostre sistema social i econòmic i el seu potencial. Tant sigui publicant-les a la secció Economia per la Independència, Fils de Twitter, Catalunya Exterior, Catalunya Nord o donant suport a iniciatives ciutadanes que hi apostin per un consum responsable i sostenible.

Si vull la independència, per què dono suport a qui s’hi oposa?

De la resposta que ens donem, pot dependre el nostre futur com a país.

Troba les opcions i desvia el teu consum


En aquests temps de pandèmia, molts productors i consumidors han vist alterats o frenats de sobte molts dels seus circuits i hàbits de compra.

És responsabilitat nostra desviar el nostre consum cap a empreses i negocis compromesos amb la Independència, la República Catalana.

Per tal d’enfortir l’economia del nostre País i de les nostres vides.

GESTiona les teves fonts d’informació

Hem de finançar amb la nostra compra, lectura i suport els mitjans veritablement d’orientació catalana, mitjans que siguin lliures.

Els farem més forts, més potents, amb més abast, influència, capacitat financera i prestigi arreu.

Comença Ara. INFORMAT I DIFON

Economia per la Independència ARTICLES

COM FER DEL TEU CONSUM UNA EINA PER LA INDEPENDÈNCIA? Troba les opcions i desvia els teus diners. #EconomiaPerLaIndependència #CatalanRepublic @comuni_cats

Per a poder alliberar la nació, cal fer diversos passos, el primer de tots és l’alliberament mental. 

Llegeix l’article

INFORMA’T, EMPRÈN I AFILIA’T A CASA


Intersindical-CSC

La Intersindical – Confederació Sindical Catalana o Intersindical-CSC (I-CSC) és un sindicat independentista i de classe català, fundat l’any 1990 i constituït el 1993. Viquipèdia

SINDICALISME A Comunicats.cat

Per la normalització lingüística, no a la llei del plurilingüisme.

Sindicat COS (COSnacional)

Article

Informe “Bretxes: la desigualtat en dades”.

La Intersindical Feminista (@InterFeminista)

Article

ANEM PER FEINA

Ser i/o sentir-se català és un orgull, vinguis d’on vinguis. Catalunya és una terra rica, global, moderna i única.

Defensem la independència com a dret  i ens mereixem disposar de tots els recursos per governar-nos, som catalans i així ho defensarem, perquè ser un empresari/a català ha de ser un avantatge i no un inconvenient a l’hora de fer negocis.

Empresaris, Catalans independents

CAMBRES DE COMERÇ CATALANES

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona és una corporació de dret públic que presta serveis a les empreses, contribuint a la regeneració del teixit econòmic i a la creació d’ocupació, i consagrant la seva funció de representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria, els serveis i la navegació. 

GUIA CAT NORD

Per tal d’ajudar a millorar aquesta situació, us presentem una nova eina per donar vida al català a la Catalunya del Nord.

Volem que la gent del territori pugui viure plenament en català.

Per aquest motiu neix la GuiaCatNord.cat

ARTICLES

ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA, COOPERATIVISME, BANCA ÈTICA, TERRITORI I SOSTENIBILITAT

En aquests articles pots trobar llistats d’adreces de solucions, recollides per nosaltres o per usuaris compromesos a xarxes. Abans de cada gest que facis amb les teves despeses, consulta  i decideix a qui finances amb els teus diners. 

Si vull la independència, per què dono suport a qui s’hi oposa?

Si volem la independència, tots plegats hem de fer-nos aquesta pregunta i donar-nos una resposta honesta.

¿Us imagineu empreses locals o cooperatives col·laborant amb el nostre govern en un nou model de generació i distribució de proximitat atenent les necessitats concretes dels usuaris?

Empreses que com a mínim no treballarien en contra dels seus clients. 

Donem suport també a les empreses, cooperatives, tallers i botigues properes.

En molts casos, a banda de proporcionar productes de la mateixa o millor qualitat que les grans i allunyades empreses, ens proporcionen feina: quasi tota la ocupació a Catalunya la generen aquestes empreses, no les multinacionals ni les grans companyies.

Inverteixen a més els guanys aquí i paguen els seus impostos a Catalunya.

TERRITORI I SOSTENIBILITAT

En el ram bancari podem fer el mateix, tancar els nostres comptes amb entitats que han marxat del país, que financen partits polítics que volen empetitir-nos com a poble i com a societat.

Podríeu pensar que això no és possible, però sí que ho és.

En cas de no poder deslligar-nos del tot dels contractes que hi tenim, hipoteques, etc. sempre podem treure una part  dels nostres estalvis, canviar les nostres assegurances o dipòsits i dur-los a altres entitats més afins amb les nostres idees ètiques i polítiques.

BANCA ÈTICA

Com podem assolir l’alliberament mental dels mantres que ens repeteixen constantment en tot moment les forces d’ocupació?

Els seus mitjans, els seus lloros de repetició, els que sembla que no ho són i també hi col·laboren, els seus poders fàctics, culturals, econòmics, emocionals.

Probablement el primer pas sabent-ne els límits, ha de ser desconnectar dels seus aparells de propaganda.

Argumentaris pseudohistòrics, marcs culturals, xarxes socials i missatges publicats repetits fins a límits insuportables, a diaris, revistes, televisions, argumentaris, opinadors, tòpics.

Si nosaltres, no consumim els seus mitjans informatius, podrem pensar amb més claredat ja notarem un cert alleujament, no ens sentirem tan afeblits en les nostres conviccions.

Que té més interès per un català?


El que succeeix a València o el que passa a Badajoz, la realitat de Llucmajor o una fuita d’aigua a Valladolid, les notícies de Catalunya Nord o el temps a Salamanca?

El que opinem nosaltres sobre un assumpte intern o l’opinió d’algú de Toledo sobre el mateix i que a més a més imposa la seva opinió.


Que n’opinen d’un assumpte polític els nostres polítics, o quina és l’opinió dels polítics espanyols aquest assumpte, de veritat que us interessa això darrer?

Per quin motiu ens hauríem d’informar mitjançant els mitjans dels qui tot el dia, ens menyspreen, maldiuen de nosaltres, de la nostra cultura, la nostra forma de ser, de la nostra llengua, dels qui ho subordinen tot al dictat de què és legal o il·legal segons un tribunal castellà i estranger, al qual ells reverencien gustosament, realment creieu que ens informaran acuradament, imparcialment els mitjans propietat dels nacionalistes castellans i espanyols?

Llegeix més

EXEMPLES DE “DESINTOXICACIÓ MENTAL FINANCERA”:

L’ECONOMIA PER LA INDEPENDÈNCIA ÉS LEGÍTIMA I NO VA EN CONTRA DE NINGÚ.

Mark Rutte (@MinPres) primer ministre dels Països Baixos. “Vigilaré a Espanya”

“Vigilaré molt, perquè no podria explicar als votants perquè donem diners a altres.

Ho fem perquè som solidaris, però la solidaritat comporta que els altres han de fer les reformes necessàries perquè a llarg termini, es puguin cuidar sols”

La resposta de Rutte acompanya les declaracions que ha fet puntualitzant les condicions de la solidaritat financera del seu govern i dels països frugals, davant el model del Fons de Recuperació Europeu Covid-19 que proposa Espanya.