CATALONIA “AFFAIR INTERN”

ALEMANYA – AUSTRÀLIA – BÈLGICA – BRASIL – EEUU – ESCÒCIA – ESPANYA – FRANÇA – IRLANDA – ISLÀNDIA – ISRAEL – ITÀLIA – LUXEMBURG – PORTUGAL – REGNE UNIT – REPÚBLICA TXECA – SARDENYA

Catalunya no és un “affair intern”. La mostra és la llista dels països dels quals l’equip de traducció de ComuniCATs.cat ha traduït articles parlant de la República de Catalunya. Les nostres traductores i traductors han seguit l’actualitat sense descans traduint al català, castellà o a l’anglès tot el que es parla del nostre país arreu d’Europa i altres continents. S’ha de dir que, en la gran majoria dels casos, amb el reconeixement dels periodistes i autors d’aquests articles gràcies a la professionalitat de les nostres traduccions.

Des de ComuniCATs.cat el nostre agraïment i escalf per les hores dedicades a totes elles i la nostra felicitació per la feina de qualitat que han dut a terme durant tots aquests mesos. Traductores del nostre equip: AnnA @annuskaodena, Albert @dites_dites Projecte TransMate i col.laboradors com Xavier F. Domènech @xavidomenech99, Milford Edge Barbaryfigs @milfordedge, Robin Rooth @SoCal_CAT, Kjartan Omarsson @KjartanOmarsson, Ceka K Uebel @CekaKuebel, Julie Bird @jsjbird01 i BabelRepubliCat @BabelRepubliCat han fet possible aquesta tasca.

Gràcies a totes

Al nostre menú principal anem afegint notícies dels diaris més destacats cada dia. Traduccions de The Wall Street Journal, Telepolis, The Times, The Guardian, Le Monde i molts altres. La llista de països que informen de manera justa i imparcial creix i volem que totes les persones que no dominen les llengües estrangeres puguin assabentar-se de l’impacte que té el nostre procés.

És per això que a ComuniCATs.cat des de CAT EXT hem classificat de la següent manera tots els articles traduïts fins ara. Podeu consultar totes les classificacions al nostre menú principal.

ARTICLES TRADUÏTS CLASSIFICATS PER DIARIS

ARTICLES TRADUÏTS CLASSIFICATS PER DIARIS

CATALUNYA. DRET D’AUTODETERMINACIÓ

HISTÒRIA DE CATALUNYA


A ComuniCATs.cat continuarem treballant, com formiguetes, fent que la nostra realitat com a País arribi a tot arreu. Sent fidels al propòsit personal al crear aquest grup, que treballa humilment per aquesta República Catalana que és el nostre destí. Moltes gràcies a totes per acompanyar-nos en aquest viatge. #Seguim!

-Equip de ComuniCATs.cat-


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.