Presentació Cat Exterior

SPREADING THE WORDS

CatExt 2 - Presentació Cat Exterior

 A Cat Exterior som un equip de traductors de diverses llengües.

La riquesa de cada idioma és única i, en la mesura que puguem, la nostra tasca consistirà en traslladar al lector, tant al de la nostra llengua com al d’altres, informació que considerem rellevant, generalment, publicada a la premsa. En definitiva, no cap altra cosa que l’objectiu del nostre Col·lectiu: comunicar. I en un i altre sentit, sobretot cap enfora, per a que els qui no coneixen la llengua catalana puguin seguir el dia a dia del procés cap a la República Catalana.

Traduïm, doncs, noticies que expliquen i que ens expliquen com a país.

EQUIP DE TRADUCCIÓ

AnnA photo presentacio 150x150 - Presentació Cat Exterior
AnnA
Traductora

AnnA

(@annuskaodena) Nascuda a la Costa Daurada. Fa 20 anys que visc a Londres. Llicenciada en Filologia Anglogermànica. Traductora i correctora freelance. Estimo les llengües i la literatura. Estimo la meva terra i l'1 d'octubre vaig plorar tot el dia. Per això des de la distància estic compromesa a treballar activament i a no defallir fins que el meu país sigui una República.

image 1 150x150 - Presentació Cat Exterior
Albert
Traductor

Albert

Dites dites… (@HaedusCrabittu) Republicà barceloní. De romàniques, un poc de tot i de res en llengües neollatines i els seus dialectes. He participat en un projecte de lèxic català a la UAB; traducció d’un llibre en portuguès de Brasil; relats de joventut en català. Naturalment, ni escrivia, ni exerceixo de romanista: això no és Alemanya, França o el Regne Unit.

ÚLTIMS ARTICLES PUBLICATS